Telefon
WhatsApp
İnstagram

Gizlilik ve Çerez Politikası

Gizlilik ve Çerez Politikası

Değerli Ziyaretçimiz,

xmaxturizm.com olarak kişisel verilerinizin gizliliğini ve güvenliğini önemsiyoruz. Bu Gizlilik ve Çerez Politikası ile sizleri, web sitemizde hangi bilgilerin toplandığı, bu bilgilerin nasıl kullanıldığı ve korunduğu konusunda bilgilendirmek istiyoruz.

  1. Kişisel Verilerin Toplanması ve İşlenmesi Web sitemizi ziyaret ettiğinizde isim, soyisim, telefon numarası, e-posta adresi gibi bilgileri sizden talep edebiliriz. Bu bilgiler, hizmetlerimizi size sunabilmek, taleplerinizi karşılamak ve sizinle iletişim kurabilmek için toplanır. Topladığımız kişisel veriler, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") ve ilgili diğer mevzuata uygun olarak işlenir ve saklanır.

  2. Çerez Kullanımı xmaxturizm.com olarak, kullanıcı deneyiminizi geliştirmek, web sitemizin kullanımını analiz etmek ve reklam faaliyetlerimizi yönetmek için çerezlerden ("cookies") yararlanmaktayız. Tarayıcınızın ayarları üzerinden çerez kullanım tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

  3. Kişisel Verilerin Paylaşılması Topladığımız kişisel veriler, KVKK ve ilgili diğer mevzuatta açıkça öngörülen haller dışında üçüncü kişilere kesinlikle satılmaz, kiralanmaz veya değiş tokuş edilmez. Hizmetlerimizin gerektirdiği durumlarda, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz ve yasal otoriteler ile veri paylaşımı gerçekleştirilebilir. Bu paylaşım, sadece hizmetlerimizi sunabilmek ve yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek amacıyla sınırlıdır.

  4. Güvenlik xmaxturizm.com olarak, kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamak için tüm teknik ve idari önlemleri almaktayız. Kişisel verileriniz, yetkisiz erişimlere ve hukuka aykırı veri işlemlerine karşı korunmaktadır.

  5. Değişiklikler Bu Gizlilik ve Çerez Politikası, xmaxturizm.com'un takdirinde değiştirilebilir. Yapılan değişiklikler web sitemizde ilan edilmektedir.

Bu Gizlilik ve Çerez Politikasının içeriği hakkında daha fazla bilgi almak ya da kişisel veri haklarınızla ilgili sorularınızı iletmek için iletisim@xmaxturizm.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Saygılarımızla, Xmax Turizm